• Enigyerekekkel
  • JakokHazafele
  • ImaMalom
  • EniJunnan
  • Laoszikolykok
2014. október 13., hétfő 00:00

Bemutatkozunk

Enikő és Balázs vagyunk, 2015. március 21-én indultunk a budapesti 0. kilométerkőtől, Kelet felé bringázva. Ezzel, a számunkra életreszóló utazással mindkettőnk gyerekkori álma teljesül. Szeretnénk látni a világot. Milyen emberek élnek a világ távolabbi zugaiban? Milyenek a hétköznapjaik? Hogyan tudunk velünk kapcsolatot teremteni? Hogyan változunk majd mi magunk? Hogyan vesszük majd az egyre bonyulultabbá váló feladatokat? Hogyan leszünk majd türelmesek és alázatosak magunkkal és egymásal, egy kudarc alkalmával? Ilyen és hasonló kérdések kavarogtak a fejünkben, mikor elindultunk. 

Balzsmagunk

 

Mindkettőnk életében fontos a lelkiség és a harmónia. Ez az út nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is megerősít bennünket. Felnyitja a szemünket: mi az, ami igazán fontos az életben? És mi az, amivel egyáltalán nem kell foglalkozni.

Enimagunk

Azt gondoltuk, és hisszük ma is, hogy a saját álmaink megélésén túl nem baj az, ha másokra is gondolunk. Csatlakoztunk az Élménykülönítményhez, és vállaltunk havi egy "ezrest" egy éven át. Vállaltuk a nomád körülményeket, a kényelmetlenségeket, a kihívást és a végtelen kalandot! Hittük, hogy találunk 100 lelkes követőt, aki havi ezer Forintját a Bátor Tábornak tudja ajánlani egy éven át. Sokan csatlakoztak már a kezdeményezésünkhöz, de sajnos még nincsenek százan. De Veled lehetnek! 

Kéz a kézben, így járunk a nagyvilágban. Egymást támogatjuk, mikor nehéz ( és bizony, van úgy, hogy nem könnyű), és ölelve kacagunk, mikor nagyon jó!

Ezek vagyunk mi.  

 

 

 
Utoljára frissítve: 2015. december 16., szerda 04:06